Naslovna stranaBudite dio istorije budućnosti

Upis u prvu godinu studijatitle

Upis u prvu godinu studija

<p>Konkurs za prvi upisni rok za upis u prvu godinu osnovnih studija za studijsku 2019/2020. godinu biće raspisan u utorak, 25. juna. <strong>Dokumenta će se predavati 26, 27. i 28. juna od 10-14 sati.&nbsp;</strong></p> <p>&nbsp;Spisak dokumenata koja se predaju prilikom upisa možete naći u na&scaron;em informatoru za bruco&scaron;e: <a href="http://www.udg.edu.me/inside"><span>UDG Inside.</span></a></p> <p>&nbsp;</p>
UDG na Facebook-uUDG na Twitter-uUDG na YouTube-uUDG na LinkedIn-uUDG WebMail

Politehnika

Fakultet politehnika je osnovan 2011. godine i broji oko 60 studenata. (http://www.udg.edu.me/politehnika/)

Ideja Studija politehnike na UDG je da se objedine najsavremenija aplikativna znanja tehničkih predmeta građevine i arhitekture, sa predmetima društvenih nauka (ekonomije, finansija, zakonodavstva, upravljanja projektima …)  čime je  omogućeno direktno sagledavanje položaja građevinske i arhitektonske profesije u društvu, kao i njihova interakcija sa  relevantnim  društvenim strukturama.

Plan i program studiranja prve, druge i treće godine studija,  obuhvata pohađanje nastave, (predavanja, vježbe i laboratorijske vježbe, terenska nastava i obilazak gradilišta), izradu domaćih zadataka i elaborata, aktivno učešće u nastavi, polaganje kolokvijuma i završnog ispita.

Dekan: Doc. dr Sanja Ivanović

Zvanična internet stranica fakulteta