Naslovna stranaBudite dio istorije budućnosti

UDG Inside - informator za brucoše

UDG Inside - informator za brucoše

<p><span class="tinymce bold" style="font-weight: bold;">U priloženom <a href="../../inside/">fajlu</a> možete naći na&scaron; informator za bruco&scaron;e,<a href="../../inside/"> UDG Inside</a>.</span></p> <p><span class="tinymce bold" style="font-weight: bold;">Informator sadrži informacije o svim studijskim programima, kao i o vannastavnim aktivnostima.</span></p>
UDG na Facebook-uUDG na Twitter-uUDG na YouTube-uUDG na Google+UDG WebMail

Humanističke studije: Diplomatija, Bezbjednost i Komunikologija i mediji

Humanisticke studije su osnovane 2008. godine, I danas broje oko 400 studenata na redovnim, postdiplomskim I doktorskim studijama. (http://www.udg.edu.me/hs/)

Humanističke studije su ustanova visokog obrazovanja, osnovana sa primarnim cilljem da realizuje osnovne i postdiplomske studije iz oblasti međunarodnih odnosa, diplomatije i bezbjednosti, komunikologije i medija ali i da organizju druge oblike edukacije iz ove oblasti za kojima se pojavi potreba u procesu permanentnog obrazovanja. Cilj studijskih programa je da se studenti osposobe da koriste teorijska znanja stečena na Humanističkim studijama, da iznose ideje, probleme i rješenja, sakupljaju i integrišu relevantne podatke radi rješavanja problema sa kojima se susrijeću u svom profesionalnom radu. Osim toga, studenti će biti podstaknuti da razviju osjećaj za život, oslobode se predrasuda i vrijednosti sredine kako bi naučili da sami donose odluke, traže nova rješenja, budu inovativni i teže uspjehu. U cilju ostvarenja navedenih ciljeva, na Humanističkim studijama nastavu će izvoditi eminentni profesori iz zemlje i inostranstva.

Dekan: Prof. dr Djordjije Borozan

Zvanična internet stranica fakulteta