Naslovna stranaBudite dio istorije budućnosti

Održana Fabrika znanja 2014

Održana Fabrika znanja 2014

<p>Najveći edukativni regionalni IT događaj i ove godine je donio mnogo uzbuđenja za učenike osnovnih i srednjih &scaron;kola i studente. Fabrika znanja je u&scaron;la u &scaron;estu godinu postojanja uz jo&scaron; vi&scaron;e zanimljivih predavanja, radionica, nagradnih igara i pratećih aktivnosti, a održana je od 23- 24. septembra 2014. godine u Podgorici na Univerziteta Donja Gorica.</p> <p>Vi&scaron;e informacija o Fabrici znanja možete naći na:&nbsp;<a href="http://www.fabrikaznanja.com/">http://www.fabrikaznanja.com</a>, a fotografije možete pogledati <a href="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.833296200043910.1073741878.554160167957516&amp;type=3" target="_blank">ovdje</a>.</p> <p>&nbsp;</p>
UDG na Facebook-uUDG na Twitter-uUDG na YouTube-uUDG na Google+UDG WebMail
Prethodni
Sledeći

Humanističke studije: Diplomatija, Bezbjednost i Komunikologija i mediji

Humanisticke studije su osnovane 2008. godine, I danas broje oko 400 studenata na redovnim, postdiplomskim I doktorskim studijama. (http://udgedu.me/hs/)

Humanističke studije su ustanova visokog obrazovanja, osnovana sa primarnim cilljem da realizuje osnovne i postdiplomske studije iz oblasti međunarodnih odnosa, diplomatije i bezbjednosti, komunikologije i medija ali i da organizju druge oblike edukacije iz ove oblasti za kojima se pojavi potreba u procesu permanentnog obrazovanja. Cilj studijskih programa je da se studenti osposobe da koriste teorijska znanja stečena na Humanističkim studijama, da iznose ideje, probleme i rješenja, sakupljaju i integrišu relevantne podatke radi rješavanja problema sa kojima se susrijeću u svom profesionalnom radu. Osim toga, studenti će biti podstaknuti da razviju osjećaj za život, oslobode se predrasuda i vrijednosti sredine kako bi naučili da sami donose odluke, traže nova rješenja, budu inovativni i teže uspjehu. U cilju ostvarenja navedenih ciljeva, na Humanističkim studijama nastavu će izvoditi eminentni profesori iz zemlje i inostranstva.

Dekan: Prof. dr Djordjije Borozan

Zvanična internet stranica fakulteta