Naslovna stranaBudite dio istorije budućnosti

Avgustovski upisni rok - Konkurs za upis na prvu godinu osnovnih studija za studijsku 2015/16 godinu

Avgustovski upisni rok - Konkurs za upis na prvu godinu osnovnih studija za studijsku 2015/16 godinu

<div>Avgustovski upisni rok će biti realizovan u periodu od 24. do 28. avgusta 2015. godine.</div> <div>&nbsp;</div> <div>Dokumenta za upis mogu biti predata od 10:00 do 14:00 časova u Studentskoj službi Univerziteta Donja Gorica.</div> <p>Konkurs i korisne informacije za upis možete naći u folderu&nbsp;<a href="../../../fmefb/osnovne/download/?autoexpand=/WmEgYnVkdcSHZSBzdHVkZW50ZQ==">Za buduće studente.</a></p>
UDG na Facebook-uUDG na Twitter-uUDG na YouTube-uUDG na Google+UDG WebMail
Prethodni
Sledeći

Humanističke studije: Diplomatija, Bezbjednost i Komunikologija i mediji

Humanisticke studije su osnovane 2008. godine, I danas broje oko 400 studenata na redovnim, postdiplomskim I doktorskim studijama. (http://www.udg.edu.me/hs/)

Humanističke studije su ustanova visokog obrazovanja, osnovana sa primarnim cilljem da realizuje osnovne i postdiplomske studije iz oblasti međunarodnih odnosa, diplomatije i bezbjednosti, komunikologije i medija ali i da organizju druge oblike edukacije iz ove oblasti za kojima se pojavi potreba u procesu permanentnog obrazovanja. Cilj studijskih programa je da se studenti osposobe da koriste teorijska znanja stečena na Humanističkim studijama, da iznose ideje, probleme i rješenja, sakupljaju i integrišu relevantne podatke radi rješavanja problema sa kojima se susrijeću u svom profesionalnom radu. Osim toga, studenti će biti podstaknuti da razviju osjećaj za život, oslobode se predrasuda i vrijednosti sredine kako bi naučili da sami donose odluke, traže nova rješenja, budu inovativni i teže uspjehu. U cilju ostvarenja navedenih ciljeva, na Humanističkim studijama nastavu će izvoditi eminentni profesori iz zemlje i inostranstva.

Dekan: Prof. dr Djordjije Borozan

Zvanična internet stranica fakulteta