Naslovna stranaBudite dio istorije budućnosti

Održana prezentacija Tesla tableta na UDG

Održana prezentacija Tesla tableta na UDG

<p><span>Kompanija Comtrade je u srijedu, 24. septembra, po prvi put javnosti Crne Gore predstavila Tesla tablete. Promotivna prezentacija je održana na Univerzitetu Donja Gorica.</span></p> <p><span>Prisutinima su se obratili: predsjednik kompanije Comtrade, Veselin Jevrosimovic; Ministarka nauke u Vladi Crne Gore, prof. dr Sanja Vlahović i dekan Fakulteta za informacione sisteme i tehnologije, doc. dr Milica Vukotić.</span></p> <p>Detaljan izvje&scaron;taj možete pročitati <a href="http://www.telegraf.rs/hi-tech/1238734-fenomenalni-tesla-tableti-kompanije-comtrade-predstavljeni-u-crnoj-gori-foto">ovdje</a>, a fotografije sa događaja možete pogledati na na&scaron;oj <a href="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.833307950042735.1073741879.554160167957516&amp;type=1">FB stranici</a>.</p> <p>&nbsp;</p>
UDG na Facebook-uUDG na Twitter-uUDG na YouTube-uUDG na Google+UDG WebMail
Prethodni
Sledeći

Humanističke studije: Diplomatija, Bezbjednost i Komunikologija i mediji

Humanisticke studije su osnovane 2008. godine, I danas broje oko 400 studenata na redovnim, postdiplomskim I doktorskim studijama. (http://udgedu.me/hs/)

Humanističke studije su ustanova visokog obrazovanja, osnovana sa primarnim cilljem da realizuje osnovne i postdiplomske studije iz oblasti međunarodnih odnosa, diplomatije i bezbjednosti, komunikologije i medija ali i da organizju druge oblike edukacije iz ove oblasti za kojima se pojavi potreba u procesu permanentnog obrazovanja. Cilj studijskih programa je da se studenti osposobe da koriste teorijska znanja stečena na Humanističkim studijama, da iznose ideje, probleme i rješenja, sakupljaju i integrišu relevantne podatke radi rješavanja problema sa kojima se susrijeću u svom profesionalnom radu. Osim toga, studenti će biti podstaknuti da razviju osjećaj za život, oslobode se predrasuda i vrijednosti sredine kako bi naučili da sami donose odluke, traže nova rješenja, budu inovativni i teže uspjehu. U cilju ostvarenja navedenih ciljeva, na Humanističkim studijama nastavu će izvoditi eminentni profesori iz zemlje i inostranstva.

Dekan: Prof. dr Djordjije Borozan

Zvanična internet stranica fakulteta