Naslovna stranaBudite dio istorije budućnosti

Počela napredna ICT obuka "Be ready for a new job"

Počela napredna ICT obuka "Be ready for a new job"

<p><span>Univerzitet Donja Gorica u saradnji sa američkom kompanijom &ldquo;International bridge&rdquo; organizuje obuku studenata iz oblasti ICT-a za sticanje praktičnih vje&scaron;tina i znanja sa ciljem &scaron;to bolje zapo&scaron;ljivosti. Svečano otvaranje je obavljeno u ponedjeljak, 9. februara, nakon čega su održani prvi časovi.&nbsp;</span></p> <p>Prateći ovaj <a href="file:///C:/Users/PC/Downloads/7efc356066bd5a115abd8c5150cddd0e.pdf">link</a>, možete naći vi&scaron;e informacija o ovoj obuci.</p>
UDG na Facebook-uUDG na Twitter-uUDG na YouTube-uUDG na Google+UDG WebMail
Prethodni
Sledeći

Humanističke studije: Diplomatija, Bezbjednost i Komunikologija i mediji

Humanisticke studije su osnovane 2008. godine, I danas broje oko 400 studenata na redovnim, postdiplomskim I doktorskim studijama. (http://www.udg.edu.me/hs/)

Humanističke studije su ustanova visokog obrazovanja, osnovana sa primarnim cilljem da realizuje osnovne i postdiplomske studije iz oblasti međunarodnih odnosa, diplomatije i bezbjednosti, komunikologije i medija ali i da organizju druge oblike edukacije iz ove oblasti za kojima se pojavi potreba u procesu permanentnog obrazovanja. Cilj studijskih programa je da se studenti osposobe da koriste teorijska znanja stečena na Humanističkim studijama, da iznose ideje, probleme i rješenja, sakupljaju i integrišu relevantne podatke radi rješavanja problema sa kojima se susrijeću u svom profesionalnom radu. Osim toga, studenti će biti podstaknuti da razviju osjećaj za život, oslobode se predrasuda i vrijednosti sredine kako bi naučili da sami donose odluke, traže nova rješenja, budu inovativni i teže uspjehu. U cilju ostvarenja navedenih ciljeva, na Humanističkim studijama nastavu će izvoditi eminentni profesori iz zemlje i inostranstva.

Dekan: Prof. dr Djordjije Borozan

Zvanična internet stranica fakulteta