Naslovna stranaBudite dio istorije budućnosti

Fabrika znanja po peti put na UDG

Fabrika znanja po peti put na UDG

<p>Najveći edukativni IT događaj u regionu ulazi <strong>u &scaron;estu godinu postojanja</strong> uz jo&scaron; vi&scaron;e zanimljivih predavanja, radionica, nagradnih igara i pratećih aktivnosti. Događaj će, po peti put, biti organizovan na Univerzitetu Donja Gorica, i to 22. i 23. septembra.</p> <p>Zahvaljujući jo&scaron; jednoj Fabrici znanja na UDG, zavirićete u čudesan svijet računara. Godina 2015 od strane UN progla&scaron;ena je godinom svjetlosti. To je razlog za&scaron;to se ove godine u okvir Fabrike znanja poklanja jo&scaron; jedna velika izložba pod nazivom &ldquo;FOTONIKA&ldquo;, koja će pored brojnih predavanja, kvizova znanja i radionica, obilježiti ovogodi&scaron;nju Fabriku znanja.</p> <p>Detaljne informacije o ovom događaju možete naći prateći ovaj <a href="http://www.fabrikaznanja.com/">link.</a></p>
UDG na Facebook-uUDG na Twitter-uUDG na YouTube-uUDG na Google+UDG WebMail
Prethodni
Sledeći

Humanističke studije: Diplomatija, Bezbjednost i Komunikologija i mediji

Humanisticke studije su osnovane 2008. godine, I danas broje oko 400 studenata na redovnim, postdiplomskim I doktorskim studijama. (http://www.udg.edu.me/hs/)

Humanističke studije su ustanova visokog obrazovanja, osnovana sa primarnim cilljem da realizuje osnovne i postdiplomske studije iz oblasti međunarodnih odnosa, diplomatije i bezbjednosti, komunikologije i medija ali i da organizju druge oblike edukacije iz ove oblasti za kojima se pojavi potreba u procesu permanentnog obrazovanja. Cilj studijskih programa je da se studenti osposobe da koriste teorijska znanja stečena na Humanističkim studijama, da iznose ideje, probleme i rješenja, sakupljaju i integrišu relevantne podatke radi rješavanja problema sa kojima se susrijeću u svom profesionalnom radu. Osim toga, studenti će biti podstaknuti da razviju osjećaj za život, oslobode se predrasuda i vrijednosti sredine kako bi naučili da sami donose odluke, traže nova rješenja, budu inovativni i teže uspjehu. U cilju ostvarenja navedenih ciljeva, na Humanističkim studijama nastavu će izvoditi eminentni profesori iz zemlje i inostranstva.

Dekan: Prof. dr Djordjije Borozan

Zvanična internet stranica fakulteta