Naslovna stranaBudite dio istorije budućnosti

Miločerski razvojni forum 2014

Miločerski razvojni forum 2014

<p>Dru&scaron;tvo ekonomista i menadžera Crne Gore&nbsp; organizuje <br /> XIX regionalni <strong>Miločerski Razvojni Forum</strong>.<br /><br /> Tema: <strong>Kreativnost, Inovativost i Dizajn<br /></strong><br /> Dani održavanja: <span class="tinymce bold" style="font-weight: bold;">15,</span><strong>16, 17. i 18. septembar 2014. godine</strong><br /><br /> Mjesto održavanja: <strong>Hotel "Maestral", Pržno<br /></strong></p>
UDG na Facebook-uUDG na Twitter-uUDG na YouTube-uUDG na Google+UDG WebMail
Prethodni
Sledeći

Humanističke studije: Diplomatija, Bezbjednost i Komunikologija i mediji

Humanisticke studije su osnovane 2008. godine, I danas broje oko 400 studenata na redovnim, postdiplomskim I doktorskim studijama. (http://udgedu.me/hs/)

Humanističke studije su ustanova visokog obrazovanja, osnovana sa primarnim cilljem da realizuje osnovne i postdiplomske studije iz oblasti međunarodnih odnosa, diplomatije i bezbjednosti, komunikologije i medija ali i da organizju druge oblike edukacije iz ove oblasti za kojima se pojavi potreba u procesu permanentnog obrazovanja. Cilj studijskih programa je da se studenti osposobe da koriste teorijska znanja stečena na Humanističkim studijama, da iznose ideje, probleme i rješenja, sakupljaju i integrišu relevantne podatke radi rješavanja problema sa kojima se susrijeću u svom profesionalnom radu. Osim toga, studenti će biti podstaknuti da razviju osjećaj za život, oslobode se predrasuda i vrijednosti sredine kako bi naučili da sami donose odluke, traže nova rješenja, budu inovativni i teže uspjehu. U cilju ostvarenja navedenih ciljeva, na Humanističkim studijama nastavu će izvoditi eminentni profesori iz zemlje i inostranstva.

Dekan: Prof. dr Djordjije Borozan

Zvanična internet stranica fakulteta